Редактор: Александър Дечевe-mail: [email protected]Апаши обезкостиха автомобил БМВ, който е бил оставен в

...
Редактор: Александър Дечевe-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bgАпаши обезкостиха автомобил БМВ, който е бил оставен в
Коментари Харесай

Нагли апаши влязоха в автосервиз и обезкостиха БМВ. Свалиха му дори задния капак

Редактор: Александър Дечев

e-mail: [email protected]

Апаши " обезкостиха " автомобил БМВ, който е бил оставен в автосервиз. За действието описа притежателят на колата Стилиян Апостолов в ефира на " Нова телевизия ".

От возилото са свалени стопове, фарове, огледала, даже задния похлупак. Апостолов е оповестил премия за информация за крадците.



" Това се случва до момента в който чакаме да бъде заменена спирачна помпа на автомобила, ден преди да вземем колата е станало. Собствениците на сервиза са ми близки прияели, за доста наши коли дават отговор. Те не са отговорни. Камери не е имало там, а единствено СОТ, само че в двора на сервиза няма тревога в тогавашния миг. Сега към този момент има инсталирани камери, след осъществяването те са взели ограничения. Има обаче камери на улиците, водещи към този сервиз, в този момент гледаме записи. След подаването на сигнала имаме позвънявания, към този момент има час открит, в който е осъществено действието. Около 15 минути им е лишило да разбият автомобила и да изключат алармата. Вярваме, че ще бъат открити ", описа Апостолов. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР